contact cetem containers

CETEM CONTAINERS NV
Luithagen 9 - haven
2030 Antwerp
Belgium

Tel: +32 (0)3 - 541 10 12
Email: info@cetem.be

Over Cetem containers

Cetem Containers kan steunen op een jarenlange ervaring in de containerhandel. Wanneer de eerste containerschepen Rotterdam aandeden, in de jaren ’60 – ’70 van vorige eeuw, diende een nieuwe

handelsopportuniteit zich aan.

Cetem Containers was geboren.

Na jaren alleen in Nederland te actief te zijn, opende Cetem in 1995 ook een kantoor in Antwerpen. Een nieuwe start in een wereldhaven in volle expansie.

Cetem Antwerpen kan zich uitstekend profileren als een geschikte tussenschakel voor de verschillende partijen die containers vragen en aanbieden. Zo kopen wij, al dan niet rechtstreeks, aan bij rederijen en fabrikanten.
In de verkoop richten we ons zowel op multinationals als op KMO’s en particulieren. Zij gebruiken onze containers voor allerhande doeleinden, gaande van opslag, over technische installaties tot verschepingen.

Troeven cetem containers

Bij Cetem Containers Antwerpen staat u, als klant, centraal. U kan zich steeds beroepen op een persoonlijke service, waarbij we er telkens weer voor zorgen dat u tevreden bent over onze samenwerking.

Niet alleen voor offertes en bestellingen, maar ook voor alle andere zaken, verzekeren we u zeer snelle responstijden. We laten geen enkele vraag graag koud worden. En we laten u niet graag wachten.

We begrijpen het wanneer u het zekere voor het onzekere wil nemen zodat u geen kat in een zak koopt. Komt u graag even kijken welke containers we in voorraad hebben? Dan laten we u graag zien welke containers -en welke kwaliteit- u krijgt wanneer u bij ons bestelt. Het enige wat we hierbij vragen, is dat u even op voorhand een afspraak maakt.

De containermarkt evolueert voortdurend. Beschikbaarheid van containers en staalprijzen zijn de belangrijkste sturingen die de prijzen laten bewegen. Doordat we constant op de hoogte zijn van de actuele marktsituatie, kunnen we u steeds een concurrentiële prijs aanbieden.

Containers are great

Samengevat:

• persoonlijke service
• snelle responstijden
• bezichtigen mogelijk
• concurrentiële prijzen

Of beter gezegd: Waarom zou u NIET voor Cetem Containers kiezen?

Onze nieuwe brochure is nu ook online beschikbaar!
Klik
HIER om er doorheen te bladeren.
Klik HIER om in .pdf formaat te bekijken.